Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی حدادی گفت: شورای نگهبان به وظیفه خود عمل می‌کند و در این راستا از هر تصمیمی که در بررسی صلاحیت‌ها بگیرد تمکین می‌کنیم چرا که باور داریم شورای نگهبان امین مردم است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه شورای نگهبان یک وظیفه قانونی را در تائید صلاحیت افراد دارد، در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار تیتریک، گفت: یکی از شرایط داوطلبین ریاست جمهوری التزام به قانون اساسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی حدادی افزود: قانون اساسی هم دقیق و جامع صلاحیت ها را بر عهده شورای نگهبان گذاشته است و سیاست کلی های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری هم بر همین اساس خواهد بود، در واقع رجال سیاسی، مذهبی، مدیر، مدبر باید مورد بررسی قرار گیرند.   وی با اشاره به اینکه در قانون اساسی جایگاه دوم بعد از رهبر معظم انقلاب، یعنی ریاست جمهوری ویژه است، اظهار داشت: رئیس قوه مجریه اختیارات بسیار خاصی دارد لذا اگر فردی توانمند باشد می تواند پیشرفت و امید واقعی را در جمهوری اسلامی ایجاد کند.   حدادی تصریح کرد: شورای نگهبان به وظیفه خود عمل می کند و در این راستا از هر تصمیمی که در بررسی صلاحیت ها بگیرد تمکین می کنیم چرا که باور داریم شورای نگهبان امین مردم است و با رعایت تمام چارچوب ها و اصل ۱۱۵ قانون اساسی تصمیم گیری می کند.   وی گفت: شورای نگهبان اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری توسط نمایندگان مجلس را تائید کرد اما متاسفانه مجمع تشخیص مصلحت نظام مانعی ایجاد شد و رئیس جمهور آن را نپذیرفت. اصل بحث ما رعایت مُر قانون است.   حدادی افزود: اعتماد داریم شورای نگهبان در راستای عمل به مُر قانون به جهت حفظ نظام مقاومت لازم را علی رغم فشارها داشته است و آنچه مورد تائید شورای نگهبان است فصل الخطاب بوده و مورد حمایت نمایندگان مجلس هم قرار می گیرد.   وی اظهار داشت: اصلاح قانون ریاست جمهوری در راستای جلوگیری از نفوذ و نگاه های غربگرایانه بود و سابقه افراد در راستای مبارزه با فساد و رانت را مورد توجه قرار می داد، شورای نگهبان به عنوان مصوبه خود به وزارت کشور ابلاغ کرد اما رئیس قوه مجریه مخالفت کرد.       انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شورای نگهبان ریاست جمهوری قانون اساسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۳۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی​ اعلام شد

مهدی طغیانی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتقاد برخی نمایندگان مجلس نسبت به تغییرات ایجاد شده در طرح مالیات بر سوداگری گفت: شورای نگهبان به برخی مواد طرح مالیات بر سوداگری از جمله ماده ۸ این طرح ایرادات و ابهاماتی را وارد کرده است.

وی افزود: با توجه به اینکه ماده ۸ از مواد زیرساختی طرح مالیات بر سوداگری به شمار می‌رود که پایه‌های اطلاعاتی برای اجرای این طرح را فراهم می‌کند، بنابراین ماده ۸ یکی از مواد مفصل طرح است که رفع ابهام از برخی دیگر از مواد طرح نیز منوط به اصلاح همین ماده شده است.

طغیانی با رد ادعای برخی نمایندگان مجلس که معتقدند کمیسیون اقتصادی برای جلب نظر شورای نگهبان اقدام به قانون‌گذاری جدید کرده، گفت: به هیچ عنوان چنین اتفاقی نیفتاده و ما در کمیسیون صرفاً ایرادات و ابهامات شورای نگهبان به طرح را رفع کردیم. به طور مثال یکی از ابهاماتی که شورای نگهبان به طرح وارد کرده این است که بانک مرکزی و سازمان امور مالیاتی چه تعداد از تراکنش‌ها در حساب‌های غیرتجاری را مورد بررسی قرار می‌دهند.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: در اصلاحیه‌ای که جهت مرتفع کردن نظر شورای نگهبان در کمیسیون صورت گرفت، تصریح شد که تنها ۵ دهم درصد از تراکنش‌های مرتبط با حساب‌های غیرتجاری افراد که بالاترین اعداد را داشته باشند مورد بررسی قرار می‌گیرند؛ بنابراین اینطور نیست که این قانون تمام مردم را شامل شود.

وی خاطرنشان کرد: البته یک شائبه درباره این بخش از طرح وجود داشت که این نیم دهم درصد آیا ناظر به اشخاصی است که بالاترین تراکنش‌ها را داشتند یا اینکه ناظر به کل جمعیت کشور است که ما توضیح دادیم ملاک ما در بررسی‌ها، کل جمعیت کشور است. به عبارت دقیق‌تر اگر جمعیت کشور را ۸۵ میلیون نفر در نظر بگیریم، تنها حساب غیرتجاری ۴۲ هزار و ۵۰۰ نفر از اشخاصی که بالاترین تراکنش‌ها را در این دسته از حساب‌های بانکی خود داشته باشند، مورد بررسی قرار می‌گیرد و سایر مردم از بررسی‌ها معاف هستند.

منبع: رکنا

tags # بانک مرکزی سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • قانون‌گذاری‌های جدید حمایت از معلمان اعمال شود
  • افشای دلایل رد صلاحیت حسن روحانی از سوی شورای نگهبان
  • حسن روحانی دلایل رد صلاحیت خود را اعلام کرد
  • افشای دلایل رد صلاحیت حسن روحانی
  • بسیاری از ناظران انتخاباتی فرهنگیان هستند
  • آغاز جلسه علنی عصر مجلس
  • اصل ۷۵، اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی​ اعلام شد
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟