Web Analytics Made Easy - Statcounter

احسان حدادی صحبت های مهمی را در برنامه تلویزیونی مطرح کرد.

طرفداری- احسان حدادی و بهداد سلیمی، دو قهرمان کشورمان شب گذشته در برنامه تلویزیونی حضور یافتند.

به گزارش طرفداری، برنامه فرمول یک که مدت هاست با اجرای علی ضیا از شبکه 1 سیما روی آنتن می رود، روز گذشته مهمان هایی ورزشی داشت. احسان حدادی و بهداد سلیمی، دو قهرمان ایران در رشته های دو و میدانی و وزنه برداری در این برنامه حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در زیر به گفت و گو صحبت های مهم این دو پرداخته ایم:

صحبت های مهم بهداد سلیمی:

در مورد خداحافظی از دنیای قهرمانی:

ورزشکار جدیدی آمده و قهرمان بزرگی است اما دلیل خداحافظی من او نبود. واقعا دیگر زانویم اجازه نمی دهد که ادامه بدهم.

من به ورزش آمدم و رفتم اما احسان حدادی هنوز هست!

من دوم دبیرستان بودم و دو سه سال بود وزنه برداری را شروع کرده بودم. آن زمان مربی ای داشتم که او یک بار به من گفت با احسان حدادی رفیق است. من هم به او اصرار کردم که تماس بگیرد تا با احسان صحبت کنم. مربی ام پذیرفت و با حدادی حرف زدم و به او ابراز علاقه کردم. آخر هم من به ورزش آمدم و از آن خداحافظی کردم اما حدادی هنوز در ورزش است!

صحبت های سلیمی در خصوص امکانات در گذشته:

امکانات ما اصلا خوب نبود و علی رغم تلاش فدراسیون به خاطر مشکلات ارزی نتوانستیم تجهیزات خوبی داشته باشیم. ما با تجهیزاتی کار می کردیم که برای 18 سال پیش بود و استاندارد نبود. یکی دو سال دیگر اصلا این تجهیزات قابل استفاده نیست. اتفاقا در جلسه مان با وزیر نیز این موضوع را گفتم.

آگاهی و اطلاعاتی برای ورود به سیاست ندارم

اینکه بخواهم به شورای شهر بروم شایعه بود و من اصلا شرایط و آگاهی و اطلاعات نداشتم که وارد سیاست شوم. حالا هم نمی توانم آینده را پیش بینی کنم اما علاقه و گرایش خودم به سوی مدیریت ورزشی است و دوست دارم در این زمینه فعال باشم و در همین رشته هم تحصیل می کنم.

این قهرمان وزنه برداری با بیان اینکه مدیریت فقط ریاست فدراسیون نیست، درباره رایزنی و لابی با داوران برای بهبود وضعیت ورزشکاران ایرانی گفت:

فکر می کنم شرایط هیات ژوری بهتر شده است و با ورزشکاران ایرانی بهتر برخورد می کنند.

صحبت های سلیمی در خصوص ماجرای دوپینگ و گرفتن سهمیه از ایران

ما 5، 6 نفر را داریم که در سطح مدال جهانی هستند و ما می توانیم در این المپیک هم مثل 2012 چند مدال بگیریم. اگر کمیته المپیک با فدراسیون جهانی رایزنی کند و حداقل یک سهم اضافه شود بهتر خواهد بود. البته تعداد مدالهای وزنه برداری هم کم شده است.

از زمان مدیریت  مرادی وزنه برداران حقوق خوبی می گیرند

از زمانی که آقای مرادی آمده اند در عرصه وزنه برداری حقوق های خوبی دریافت می کنیم.

سلیمی درباره تفاوت مربی ایرانی و خارجی در رشته خود اظهار کرد:

فاصله ای بین مربیان ایرانی و خارجی نیست و حتی مربیان ما از خیلی مربیان دنیا بهتر هستند. کسانی مثل آقای توکلی هم در دنیا تدریس می کنند. در مقاطعی از ایشان هم استفاده شده اما فعلا بنا به دلایلی با فدراسیون همکاری نمی کنند.

وی دلیل این عدم همکاری را در حیطه اطلاعات فدراسیون دانست و تصریح کرد:

هر چیزی را نمی شود گفت و تشنج ایجاد کرد. در مجموعه ای که افراد با هم کار می کنند همیشه اختلاف نظر و دوستی و بالا و پایین در کنار هم هست و اینکه بخواهیم همه اینها را مطرح کنیم فقط تشنج ایجاد می کند و دردی را دوا نمی کند. اگر جایی حس کنم دردی را دوا می کند حتما حرف می زنم.

سیاسیون به ورزش آمدند که ورزشی ها به عرصه سیاست رفتند

این ورزشکار در پاسخ به این سوال ضیا که چرا ورزشی های ما به سیاست رفته اند، اذعان کرد:

چون سیاسی ها به ورزش آمده اند! برخی نظامی بوده اند و حالا به ورزش آمده اند یا در سیاست بوده اند و به خاطر تریبون به ورزش آمده اند و جای ما را گرفته اند. ما ورزشی باسواد قهرمان کم نداریم. اعضای ورزشکار شورای شهر همچون تقی پور و ساعی و جدیدی و... هم باسواد و توانمند بودند و می توانستند مدیریت ورزشی کنند اما چون در ورزش از آنها استفاده نشد راه سیاست را در پیش گرفتند.

باشگاه داری برای یک قهرمان المپیک کوچک است

سلیمی در پایان تصریح کرد:

باشگاه داری خیلی برای یک قهرمان المپیک کوچک است. اینکه بخواهم یک باشگاه کوچک رادستم بگیرم و کار کنم اجحاف به ورزش وزنه برداری است من می توانم در ابعاد وسیع تری به این رشته کمک کنم.

صحبت های مهم احسان حدادی:

عدم استقبال از احسان حدادی پس از بازی های آسیایی جاکارتا:

فکر می کنم ما ورزشکاران تمام تلاشمان را می کنیم که برای کشورمان مدال بگیریم، البته که نیامدن به استقبال که موضوع خیلی مهمی نیست اما بی احترامی به مردم و پرچم کشور است. ورزشکاران تلاش می کنند تا مدال بگیرند، خیلی از اینکه به استقبالم نیامدند ناراحت نشدم اما توقع داشتم فدراسیون به صورت پر رنگ تر به این مورد می پرداخت.

وی در ادامه گفت:

قرار بود پس از بازی های آسیایی به جام جهانی بروم اما 5 روز قبلش اعلام کردم که به دلیل درد کمرم نمی توانم در این مسابقات شرکت کنم، به فدراسیون گفتم که برایم بلیت بگیرند تا به ایران برگردم، این مورد با مشکلات زیادی انجام شد.

توضیح در مورد امکانات:

برای تمام ورزشکاران هزینه می شود، اما مسئله چیزی دیگر است، ورزشکاران دوست دارند با مسئولان ورزش ارتباط نزدیکی داشته باشند، این هزینه ها نیز برای مربی و اردو است نه برای من! ورزشکار دوست دارد رابطه ای پدرانه با مسئولان داشته باشد و اینکه فقط پول بدهند و اردو برگزار شود، اما تلفن شما را جواب ندهند فکر می کنم خیلی جالب نیست.

رابطه همشگی منفی حدادی با فدراسیون دو و میدانی:

بعضی از اردو های خارجی در یک زمان خاصی، پول اردو ها را خودم دادم اما اردو های اخیر پولشان پرداخت شد و من به شخصه دوست دارم در ایران تمرین کنم. یک بار در کیش اردو داشتیم که برای ما نامه نزدند و شب عید، آنجا با هزینه شخصی زمین خاکی درست کردم و فدراسیون هیچ کاری در آن زمان برای من نکرد. پلیس روی زمین آمد و باعث ایجاد مشکلاتی شد. متاسفانه فدراسیون دو و میدانی می گوید فلان مبلغ را خرج احسان حدادی کردیم! در این خصوص باید بگویم که این موارد تماما با ارز دولتی بوده و پول اردو و پرواز و مربی است و هیچ چیزی از این پول در جیب من نمی رود. ما هیچگونه حقوق ماهیانه ای هم حتی نداریم.

وی در ادامه گفت:

خرج زندگی ما نیز از طریق همین جایزه ها است و حقوق معینی نداریم. قطعا ما خواهان برگزاری اردو در ایرانیم و اینکه برای اردو در خارج از کشور هستیم، به ضرر ماست چراکه هیچ چیزی جز تمرین نمی توانیم انجام بدهیم. به دنبال استخدام در مراکز دولتی هستیم و باتوجه به اینکه زبان های روسی و انگلیسی را بلدم، دوست دارم در وزارت امور خارجه استخدام شوم. (قانونی که برای قهرمانان المپیک تصویب شده است)

توضیحات حدادی درباره ماجرای تقدیم مدالش به حسن روحانی:

بله در دوره گذشته مدالم را به آقای روحانی تقدیم کردم چون مردم از عملکرد ایشان و وضعیت زندگی شان بسیار راضی بودند. اما الان شرایط کشور را همه می دانند، شرایط ارز و سکه، اکنون باید آدم به گونه ای صحبت کند که آرامش در مملکت ایجاد شود.

حدادی و اینکه در مورد فساد اخلاقی او صحبت به میان آمده است گفت:

چیزی وجود نداشته که بخواهم درباره آن توضیح بدهم.

بخش پایانی گفت و گوی احسان حدادی:

در مورد جایگزینی برای حدادی در پرتاب دیسک ایران وجود دارد یا خیر؟

در بخش دوومیدانی از 144 مدالی که توزیع می شود ما سه مدال گرفته ایم و این نشان می دهد که در سطح آسیا به شدت عقب هستیم. این نشان می دهد در این زمینه کار نشده و اگر حدادی و حسین مرادی و حسین کیهانی که مدال گرفته اند از این رشته بروند دیگر جایگزینی نخواهیم داشت. 

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۵۵۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط برای حضور دانشجویان توانمند ورزشکار در مسابقات آسیایی و جهانی فراهم می‌شود

سرپرست فدارسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی گفت: شرایط برای حضور دانشجویان توانمند ورزشکار در مسابقات آسیایی و جهانی فراهم می‌شود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی؛ دکتر محمدرسول خدادای سرپرست فدارسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی در حاشیه مجمع عمومی سالانه فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی که به میزبانی سازمان امور دانشجویان برگزار شد؛ گفت: فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی در این مجمع سالانه برنامه‌های خود را برای سال ۱۴۰۳ مطرح کرد و با اخذ رای از سوی اعضاء این مجمع به تصویب آن‌ها پرداخت.

وی ادامه داد: از جمله برنامه‌های پیش روی این فدراسیون در سال ۱۴۰۳ شامل: برگزاری اولین دوره بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی، اعزام و شرکت دانشجویان ورزشکار در بازی‌های جهانی و مسابقات آسیایی، برگزاری اردو‌های آمادگی دانشجویان کشور برای شرکت در سی و دومین مسابقات یونیورسیاد دانشجویان جهان، برگزاری لیگ‌های دانشجویی و برخی فعالیت‌های دیگر می‌شود.

دکتر خدادادی با اشاره به اینکه سی و دومین مسابقات یونیورسیاد دانشجویان جهان به میزبانی کشور آلمان برگزار می‌شود؛ تصریح کرد: فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی مصمم است تا در رشته‌هایی که دانشجویان ما حرفی برای گفتن دارند، بتواند شرایط را محیا سازد.

سرپرست فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی خاطرنشان ساخت: لیگ‌های دانشجویی سال گذشته در ۳ رشته ورزشی برگزار شده‌اند در سال جاری ان شاء الله قصد داریم تعداد آن‌ها را با افزایش ۷ لیگ دیگر گسترش دهیم. امیدوار هستیم این روال ادامه یابد تا در نهایت شاهد پویایی و بالا رفتن میزان مشارکت در ورزش دانشگاهی باشیم.

دیگر خبرها

  • شرایط برای حضور دانشجویان در مسابقات آسیایی و جهانی فراهم می‌شود
  • شرایط برای حضور دانشجویان توانمند ورزشکار در مسابقات آسیایی و جهانی فراهم می‌شود
  • مالک استقلال در خانه کشتی رویت شد (عکس)
  • تجلیل وزیر ورزش از ژیمناست تاریخ ساز(عکس)
  • کیومرث هاشمی: با زحمات فدراسیون ژیمناستیک، سهمیه المپیک کسب شد
  • تقدیر وزیر ورزش از مهدی الفتی بعد از کسب سهمیه المپیک
  • تجلیل وزیر ورزش از ژیمناست المپین ایران
  • خسروی‌وفا: توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست
  • برگزاری نشست کارگروه ورزش حزب موتلفه و کمیته ملی المپیک
  • اسبقیان خطاب به دوومیدانی‌کاران: عملکرد شما را تحت نظر داریم